Igår hade vi bokat bord när hotell Radisson vid Hagaparken i Solna hade premiär för vegansk brunch och tur var det för det blev snabbt fullbokat!
Det tog inte många minuter innan vi började prata om vegansk revolution och ett nytt kapitel i veganhistorien!
Se bara på de här fantastiska ostarna! För dig som är känslig för gluten var det tydligt utmärkt och flera alternativ fanns.
På min första tallrik plockade jag på mig en fantastisk, syrlig kokosyoghurt med olika sortera granola, en chokladsmakande smoothie, flera sorters ostar och surdegsbröd med två sorters skinka.
Det fanns hur mycket mat som helst, helt omöjligt att äta allt på en gång. Tur att vi kan komma tillbaka en annan gång då de har vegansk brunch varje söndag framöver!
Brunchen startar vid tolv och håller på till fyra, ett tips kan ju vara att boka bord vid ett så att du är extra hungrig! Numret är 08-624 55 00.
Scrambled tofu, Anammas prinskorv (som inte säljs i butik), bolognese och pasta, Oumphgryta, sötpotatisfrajs… Såg även falafelvåfflor, nudlar och pulled jackfruit.
Den andra tallriken bestod av pannkaka med hallonsylt, grädde och hemgjord nutella, scrambled tofu, korv, frajs, tzatziki och kokosbacon. Mums!
De flesta av efterrätterna var raw men det gjorde bara att de smakade desto mer. Missa inte tiramisun!
Kokospannacotta, morotskaka, raw mumsmums mm. När jag bokade bord och betalade uppgav jag clearlife.se som referens och då fick vi 100 kronor rabatt per skalle och betalade drygt 300 kronor styck. Väl värt att ha som tradition att gå dit en gång i månaden med andra ord! Bon apetit!
Uppdatering: Tydligen gäller rabatten de kommande fyra söndagarna, från och med idag, 19 januari.