Nu kan jag dö lycklig! Vegan, straight edge och feminist-vantar, fy farao vad fint! TACK! Plussa detta på hennes ljuvliga chokladbiskvier så förstår ni vilken underbar person vi pratar om! Här är förresten receptet som jag bett om att få för de är verkligen enastående.
Veganska chokladbiskvier
Bottnarna gör jag av mandelmassa (250-300g), som jag endera bara skivar eller rullar bollar som jag plattar till lite och gräddar i 175 grader tills de fått fin färg och är torra.
Smörkräm:
Smörkräm:
- Smält 35 g kokosfett, låt svalna och rör sedan ihop med 250 g mjukt mjölkfritt margarin och ca 3 dl florsocker.
- Smaksätt smeten med 2 tsk vaniljsocker och 100 g smält avsvalnad mörk choklad.
- Bred krämen på bottnarna, båda ska vara kalla.
- Ställ i kylskåpet en stund så att de är ordentligt kalla.
- Smält ca 150 g mörk choklad och 1 msk neutral olja.
- Doppa biskvierna och låt svalna.
Kokosfettet kan kännas onödigt när det är så lite, men det är det som gör konsistensen 🙂
Wow!