Jag börjar känna av de fransktalande fjärilarna i magen inför Paris-resan! Konstaterade i dag att jag ska ta med mig så många böcker jag orkar bära och sen ägna mig åt dem från morgon till kväll, i parker, på kaféer, vid Seine, på trappan till Sacré-Cœur, i trädgården i Versailles, överallt. Det låter väl som en semester?
Just nu slukar jag boken om Lena Nyman med hull och hår!
I dag skrev jag ut flygbiljetten och alla tips jag fått in (tack så mycket!) på vad jag kan göra om jag får några minuter över och var jag kan äta. Fick ett fint mail från Up the Wooden Hills-Lisa Marie som bland annat bjöd på tips om att Berthillon har en fantastisk rossorbet och att det går fantastiska rykten om deras chokladsorbet också! Var tvungen att gå in och kika och fick fram en hel PDF med sorbetsmaker! Je me demande si toutes les saveurs sorbet à Berthillon est sans lait? Jag får fråga när jag kommer dit!